KlusService: het woord zegt het al, service is een essentieel onderdeel van mijn onderneming.

Theo van Haaren is KlusService

Na jaren lang ervaring op gedaan te hebben in metaalwerk, bestrating en veelzijdig kluswerk, besloot ik samen met mijn vrouw in 2008 de stap te nemen en te starten met een Klussenbedrijf. Hierbij maakte ik deel uit van een groot klus franchise. Nu in 2013 is het besluit genomen om nog een stap verder te zetten en onder eigen naam en onderneming verder te gaan.

Inmiddels heb ik een klantenbestand opgebouwd in de wijde omtrek van Millingen aan de Rijn. Goede en duidelijke afspraken met elkaar maken, dát is belangrijk. Zowel kleine- als grote projecten heb ik gerealiseerd, waarop zeer positieve reacties zijn gekomen en het resultaat er dan ook mag zijn.

Persoonlijke benadering, één aanspreekpunt, geen voorrijkosten en een vrijblijvende offerte zijn hier onderdeel van.


Ik kan veel, maar niet alles. In –en rondom Millingen aan de Rijn heb ik een eigen netwerk van collega ZZP-ers. Wanneer het nodig is, kan ik deze collega’s inschakelen om u van dienst te kunnen zijn.

 

Door elk jaar een training te volgen bij Velux blijf ik een gecertificeerd montagepartner die werkt volgens de normen die Velux hanteert.
Tevens volg ik ook dagcursussen die vaak worden aangeboden door een leverancier. Denk b.v. aan Knauff of Grohe. Zo blijf ik van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte.

 

KlusService Theo van Haaren

Paardebloem 4

6566HJ Millingen aan de Rijn

m:  06 22 40 99 74

t:  0481 84 01 13

f:  0481 43 49 46

K.v.k nr: 9180389 te Nijmegen

BTW nr: NL 0799.12.692.B01

Bankrelatie Rabobank: 1083.61.179

Contact

KlusService Theo van Haaren

Diensten

Verbouwen: zolder, garage, carport, enz.
Renoveren: badkamer, toilet , keuken
Schilderwerk: binnen- en buiten, meubels,
Behangen
Laminaatvloer leggen
Bestrating:  terras, oprit, tuinpad, hekwerk
Dakkapellen en dakramen
IJzer- laswerk